Betaling in termijnen mogelijk dankzij In3: Geniet nu en betaal later!

Betaling in termijnen mogelijk dankzij In3: Geniet nu en betaal later!

Bij Kadra Bikes begrijpen we dat het aanschaffen van een nieuwe fiets een investering kan zijn. We willen onze klanten de mogelijkheid bieden om van onze kwalitatieve bikes te genieten, zonder dat dit een grote financiële last met zich meebrengt. Daarom zijn we verheugd aan te kondigen dat we nu betalingen in termijnen accepteren via In3!

Wat is In3?
In3 is een innovatief betalingsplatform dat klanten de mogelijkheid biedt om aankopen in drie gelijke termijnen te betalen, zonder rente of extra kosten. Met In3 kunt u uw betalingen spreiden, zodat u niet alles in één keer hoeft te betalen. Dit maakt het gemakkelijker om een Kadra Bike aan te schaffen en direct van uw nieuwe fiets te genieten.

Hoe werkt het?
Het betalen in termijnen met In3 bij Kadra Bikes is eenvoudig en transparant. Hier is hoe het werkt:

  1. Selecteer uw elektrische fatbike: Blader door onze collectie van Kadra fatbikes en kies de fiets die bij uw behoeften en voorkeuren past.

  2. Kies voor In3 bij het afrekenen: Wanneer u klaar bent om uw bestelling af te ronden, selecteert u de betaaloptie "In3" bij het afrekenen. Op deze manier geeft u aan dat u uw betalingen in termijnen wilt doen.

  3. Betaal in drie termijnen: Nadat u In3 heeft geselecteerd, wordt u gevraagd om enkele gegevens in te vullen, zoals uw naam, adres en bankrekeninggegevens. Vervolgens worden uw totale kosten in drie gelijke termijnen verdeeld. Deze termijnen worden automatisch van uw rekening afgeschreven op vaste data, zodat u uw betalingen gemakkelijk kunt beheren.

In3 betalen met 0% rente kadra bikes fatbike elektrische fiets

Voordelen van betalen met In3 bij Kadra Bikes:
Het betalen in termijnen met In3 bij Kadra Bikes biedt enkele belangrijke voordelen:

  1. Betaal zonder rente of extra kosten: Met In3 bent u vrij van rente en extra kosten. U betaalt alleen het aankoopbedrag in drie termijnen, zonder verborgen kosten.

  2. Spreid uw betalingen: Het betalen in termijnen maakt het gemakkelijker om een Kadra Bike aan te schaffen, omdat u niet alles in één keer hoeft te betalen. U kunt genieten van uw nieuwe fiets terwijl u uw betalingen spreidt.

  3. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk: Het betalen met In3 is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. U hoeft alleen maar de nodige gegevens in te vullen en de termijnen worden automatisch afgeschreven van uw rekening.

Conclusie:
Bij Kadra Bikes willen we het voor onze klanten gemakkelijk maken om een Kadra Bike aan te schaffen. Met de introductie van betalingen in termijnen via In3, kunnen klanten nu genieten van onze hoogwaardige fietsen zonder zich zorgen te maken over de volledige betaling in één keer.

Betaal zonder rente of extra kosten en spreid uw betalingen over drie termijnen. Bekijk onze collectie en kies vandaag nog uw droombike bij Kadra Bikes!

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.