Goed nieuws; Kadra fatbikes zijn weer te verzekeren

Goed nieuws; Kadra fatbikes zijn weer te verzekeren

Goed nieuws voor alle Fatbike eigenaren! Kadra Fatbikes zijn nu verzekerbaar via Fris Opsporing. Dit betekent dat je jouw geliefde fatbike kunt beschermen tegen diefstal en schade. Maar wat is er precies nodig om je fatbike te verzekeren? Laten we dat eens bekijken.

In samenwerking met Fris Opsporing is Kadrabikes verheugd aan te kondigen dat fatbikes weer verzekerbaar zijn tegen diefstal. Maar dat is niet alles; met een opsporingsratio van maar liefst 96% biedt Fris Opsporing een indrukwekkende kans om gestolen fatbikes terug te vinden.

Een van de sleutelcomponenten van deze samenwerking is de Fris Smart Tracker. Deze geavanceerde tracker kan eenvoudig worden besteld via onze website en voldoet aan alle beveiligingseisen voor diefstalverzekeringen voor jouw elektrische fiets. Maar laten we eens kijken naar de specifieke vereisten:

  1. Goedgekeurd ART2 Slot: De fatbike moet worden vergrendeld met een goedgekeurd ART2 slot.

  2. Actief Track & Trace Systeem: Binnen één week na de ingangsdatum van de verzekering moet de fatbike voorzien zijn van een actief track & trace systeem dat is goedgekeurd door Fris Nederland. Dit systeem moet aan staan wanneer de fatbike niet in gebruik is.

  3. Opsporingsabonnement bij Fris Nederland: Het is essentieel om een actief opsporingsabonnement bij Fris Nederland te hebben om gebruik te maken van het track & trace systeem op de elektrische fiets.

  4. Originele Sleutels van het ART2 Slot: In geval van diefstal kan het zijn dat Kadra Fatbikes je vraagt om de originele sleutels van het goedgekeurde ART2 slot op te sturen. Het nummer van deze sleutels moet overeenkomen met het nummer dat op het polisblad staat vermeld, en minimaal één sleutel moet duidelijke sporen van gebruik vertonen.

*Het afsluiten van een fatbike verzekering bij Interpolis vereist dat je klant bent bij de Rabobank. In de nabije zullen Kadrabikes ook bij diverse verzekeraars verzekeringsdekking kunnen krijgen.

Bestel eenvoudig deze 2 accessoires om jouw fatbike te verzekeren:

Met deze maatregelen zorgen Kadrabikes en Fris Opsporing ervoor dat jouw fatbike niet alleen beschermd is tegen diefstal, maar dat er ook een sterke kans is dat hij teruggevonden wordt in het geval dat hij gestolen wordt. Dus ga gerust op avontuur met je fatbike, wetende dat Kadrabikes en Fris Opsporing jouw rug dekken tegen diefstal!

1 reactie

Bas van Vliet

Bas van Vliet

Fijn dat de verzekeringen voor de fatbike weer begint terug te komen!

Fijn dat de verzekeringen voor de fatbike weer begint terug te komen!

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.