NFP fietslease aangesloten bij kadra bikes fatbike

Kadrabikes is nu aangesloten bij NFP Fietslease: Ontdek de voordelen voor jou als klant!

We hebben geweldig nieuws voor alle fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een nieuwe manier om van A naar B te reizen! Kadrabikes is vanaf nu aangesloten bij NFP Fietslease. In deze blogpost leggen we uit welke voordelen die dit met zich meebrengt voor jou als klant en waarom dit een fantastische samenwerking is.

 

NFP fietslease aangesloten bij Kadra bikes
  1. Flexibele en betaalbare leaseopties:

Een van de grootste voordelen van het nieuwe partnerschap tussen Kadrabikes en NFP Fietslease is de mogelijkheid tot flexibele en betaalbare leaseopties. Met NFP Fietslease kun je nu gemakkelijk een Kadrabike leasen en genieten van een gloednieuwe fiets zonder dat je het volledige bedrag in één keer hoeft te betalen. Dit biedt jou als klant financiële flexibiliteit en maakt het mogelijk om te kiezen voor hoogwaardige producten van Kadrabikes zonder dat het een grote impact heeft op je portemonnee.

  1. Belastingvoordeel en gunstige fiscale regelingen:

Een ander significant voordeel van het NFP Fietslease-programma is het belastingvoordeel dat het biedt. Als je ervoor kiest om een Kadrabike te leasen via NFP Fietslease, kun je profiteren van gunstige fiscale regelingen die het gebruik van de fiets voor woon-werkverkeer stimuleren. Dit kan resulteren in een aanzienlijke verlaging van je belastingdruk en extra financiële voordelen.

  1. Onderhoud en verzekering inbegrepen:

Naast het flexibele leasebedrag zijn onderhoud en verzekering ook inbegrepen in het NFP Fietslease-programma. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten voor reparaties of onderhoud van je Kadrabike. Als er iets gebeurt, staan professionele experts klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat jouw fiets in topconditie blijft.

  1. Duurzaamheid en gezondheid:

Door te kiezen voor een Kadrabike via NFP Fietslease draag je bij aan een duurzamere samenleving. Fietsen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je eigen gezondheid. Met een Kadrabike kun je moeiteloos lange afstanden afleggen en tegelijkertijd genieten van de frisse lucht en de dagelijkse lichaamsbeweging. Dit kan bijdragen aan het verbeteren van je conditie, het verlagen van stressniveaus en het bevorderen van een gezonde levensstijl.

Conclusie:

Het partnerschap tussen Kadrabikes en NFP Fietslease biedt talloze voordelen voor jou als klant. Of je nu op zoek bent naar een betaalbare manier om een hoogwaardige fiets te bezitten, belastingvoordeel wilt ervaren, of gewoon wilt bijdragen aan een duurzamere en gezondere levensstijl, de combinatie van Kadrabikes en NFP Fietslease heeft het allemaal.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons team voor meer informatie en ontdek hoe je kunt profiteren van deze geweldige samenwerking!

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.